testi-lelki egyensúly

Általános Szerződési Feltételek

EGYÉNI PSZICHOLÓGIAI TANÁCSADÁS

A pszichológiai tanácsadás célja, hogy a kliens által hozott probléma, kérdés feltérképezésre kerüljön és a kliens ezzel kapcsolatos megküzdése javuljon.

A tanácsadás első interjúval kezdődik, ami általában az első két alkalmat (szükség esetén a harmadikat is) veszi igénybe. Az első interjú után sor kerül a fókusz meghatározására és a célok kijelölésére, ami a kliens aktív részvételével zajlik. Mindezek mellett megállapításra kerül a tanácsadás szükséges alkalmainak hozzávetőleges száma is.

Az ülések hossza 45 perc, melyekre hetente kerül sor. A tanácsadási folyamat minőségének megőrzése érdekében kérjük, pontosan érkezzen a megbeszélt időpontra; késés esetén nem áll módunkban tovább tartani az ülést.

Az ülések előre egyeztetett időpontban kerülnek megtartásra. Amennyiben a megbeszélt időpontra mégsem tud eljönni, kérjük a lehető leghamarabb jelezze a fenti elérhetőségek valamelyikén. Abban az esetben, ha a lemondást 48 órán belül jelzi vagy egyáltalán nem jelzi, az ülés megtartottnak minősül és kiszámlázásra kerül.

Amennyiben fertőző betegség gyanúja merül fel, kérjük ne jelenjen meg személyesen a tanácsadáson! Ha az egészségi állapota lehetővé teszi, online formában megtartható az ülés.

A pszichológiai tanácsadás díja ülésenként 15.000 Ft, melynek kiegyenlítése az ülés után történik készpénzzel. A megtartott ülésekről minden esetben számla kerül kiállításra a lentebb megadott adatok alapján.

Az ülések során elhangzott információk a pszichológusokra vonatkozó titoktartás hatálya alá tartoznak, egészen addig, amíg ön- vagy közveszélyesség gyanúja nem áll fenn.

A tanácsadást szakmai szupervízió alatt végzem, szupervízorom Sántha Judit klinikai szakpszichológus.

 

CSOPORTOS AUTOGÉN TRÉNING TANFOLYAM

A tanfolyam célja, hogy a kliens elsajátítsa az autogén tréning relaxáció módszerét csoportos formában. 

A tanfolyam hossza 12 alkalom, heti rendszerességgel tartva előre megbeszélt időpontban. Egy alkalom nagyjából 90 perces (ez az időtartam a csoport méretétől függően változhat). 

A tanfolyam kezdete előtt egyénileg tartottt első interjúra kerül sor online formában előre egyeztetett időpontban a Google Meet platformon. Az első interjú díjtalan és nagyjából fél órát vesz igénybe. Az első interjú után a csoportvezető fenntartja magának a jogot arra, szakmai okok miatt megtagadja a személytől a csoportba való bekapcsolódás lehetőségét. Erről az első interjút követő 24 órán belül köteles tájékoztatni a potenciális résztvevőt. 

A csoportban való hely biztosításához előleg befizetése szükséges, ami a tanfolyam mindenkori díjának 25%-a. Amennyiben a résztvevő eláll a tanfolyamon való részvételtől az előleg befizetését követően, nincs joga visszatérítést kérni az előlegre vonatkozóan. 

A tanfolyam díjának fennmaradó 75%-át az első alkalom kezdetéig köteles a résztvevő befizetni átutalással a megadott bankszámlaszámra. Amennyiben ez nem történik meg, megtagadható a tanfolyamon való részvétele. 

Az autogén tréning relaxáció oktatása zárt csoportos formában történik. Ez azt jelenti, hogy a csoport elindulása után a csoportba becsatlakozni, illetve onnan kilépni nem lehet. 

A csoporttagokat titoktartás kötelezi a csoportban mások által megosztott információkat illetőleg. 

A tanfolyam alkalmain a részvétel erősen ajánlott a relaxáció megfelelő elsajátítása érdekében. Amennyiben a csoporttag nem tud megjelenni valamelyik alkalmon, köteles előre jelezni a csoportvezetőnek a megadott kommunikációs csatornán. A hiányzott alkalmak díját visszatéríteni nem tudjuk. Szükség esetén igyekszünk lehetőséget teremteni arra, hogy a hiányzó csoporttag online be tudjon kapcsolódni az órába, akkor is, ha az személyesen kerül megtartásra. 

Az autogén tréning relaxációs tanfolyam ára 60.000 Ft és semmilyen rejtett költséget nem foglal magába. A befizetett összegről minden esetben számla kerül kiállításra. 

A csoportjaink indulásakor garantáljuk, hogy a tanfolyam kis létszámú (maximum 8 fős) csoportokban kerül megtartásra.  

A csoportvezető fenntartja magának a jogot arra, hogy elegendő számú jelentkező hiánya esetén, ne indítsa el a tanfolyamot. Ilyen esetben a már befizetett előlegek visszautalásra kerülnek. 

Jelen ÁSZF legutóbbi változata 2022. 09. 24-én jelent meg. 

A szerző fenntartja magának a jogot arra, hogy szükség esetén módosítsa az Általános Szerződési Feltételeket. Ezzel vállalja azt, hogy az érintetteket minél hamarabb értesíti a bekövetkező változásokról.

Iratkozz fel az Életfűszerező Hírlevél listájára és értesülj elsőként az újdonságokról.

A feliratkozással kijelented, hogy elolvastad és megértetted az adatvédelmi szabályzatot.