testi-lelki egyensúly

Általános Szerződési Feltételek

EGYÉNI PSZICHOLÓGIAI TANÁCSADÁS

A pszichológiai tanácsadás célja, hogy a kliens által hozott probléma, kérdés feltérképezésre kerüljön és a kliens ezzel kapcsolatos megküzdése javuljon.

A tanácsadás első interjúval kezdődik, ami általában az első két alkalmat (szükség esetén a harmadikat is) veszi igénybe. Az első interjú után sor kerül a fókusz meghatározására és a célok kijelölésére, ami a kliens aktív részvételével zajlik. Mindezek mellett megállapításra kerül a tanácsadás szükséges alkalmainak hozzávetőleges száma is.

Az ülések hossza 45 perc, melyekre hetente kerül sor. A tanácsadási folyamat minőségének megőrzése érdekében kérjük, pontosan érkezzen a megbeszélt időpontra; késés esetén nem áll módunkban tovább tartani az ülést.

Az ülések előre egyeztetett időpontban kerülnek megtartásra. Amennyiben a megbeszélt időpontra mégsem tud eljönni, kérjük a lehető leghamarabb jelezze a fenti elérhetőségek valamelyikén. Abban az esetben, ha a lemondást 48 órán belül jelzi vagy egyáltalán nem jelzi, az ülés megtartottnak minősül és kiszámlázásra kerül.

Amennyiben fertőző betegség gyanúja merül fel, kérjük ne jelenjen meg személyesen a tanácsadáson! Ha az egészségi állapota lehetővé teszi, online formában megtartható az ülés.

A pszichológiai tanácsadás díja ülésenként 15.000 Ft, melynek kiegyenlítése az ülés után történik készpénzzel. A megtartott ülésekről minden esetben számla kerül kiállításra a lentebb megadott adatok alapján.

Az ülések során elhangzott információk a pszichológusokra vonatkozó titoktartás hatálya alá tartoznak, egészen addig, amíg ön- vagy közveszélyesség gyanúja nem áll fenn.

A tanácsadást szakmai szupervízió alatt végzem, szupervízorom Sántha Judit klinikai szakpszichológus.

 

CSOPORTOS AUTOGÉN TRÉNING TANFOLYAM

A tanfolyam célja, hogy a kliens elsajátítsa az autogén tréning relaxáció módszerét csoportos formában. 

A tanfolyam hossza 12 alkalom, heti rendszerességgel tartva előre megbeszélt időpontban. Egy alkalom nagyjából 90 perces (ez az időtartam a csoport méretétől függően változhat). 

A tanfolyam kezdete előtt egyénileg tartottt első interjúra kerül sor online formában előre egyeztetett időpontban a Google Meet platformon. Az első interjú díjtalan és nagyjából fél órát vesz igénybe. Az első interjú után a csoportvezető fenntartja magának a jogot arra, szakmai okok miatt megtagadja a személytől a csoportba való bekapcsolódás lehetőségét. Erről az első interjút követő 24 órán belül köteles tájékoztatni a potenciális résztvevőt. 

A csoportban való hely biztosításához előleg befizetése szükséges, ami a tanfolyam mindenkori díjának 25%-a. Amennyiben a résztvevő eláll a tanfolyamon való részvételtől az előleg befizetését követően, nincs joga visszatérítést kérni az előlegre vonatkozóan. 

A tanfolyam díjának fennmaradó 75%-át az első alkalom kezdetéig köteles a résztvevő befizetni átutalással a megadott bankszámlaszámra. Amennyiben ez nem történik meg, megtagadható a tanfolyamon való részvétele. 

Az autogén tréning relaxáció oktatása zárt csoportos formában történik. Ez azt jelenti, hogy a csoport elindulása után a csoportba becsatlakozni, illetve onnan kilépni nem lehet. 

A csoporttagokat titoktartás kötelezi a csoportban mások által megosztott információkat illetőleg. 

A tanfolyam alkalmain a részvétel erősen ajánlott a relaxáció megfelelő elsajátítása érdekében. Amennyiben a csoporttag nem tud megjelenni valamelyik alkalmon, köteles előre jelezni a csoportvezetőnek a megadott kommunikációs csatornán. A hiányzott alkalmak díját visszatéríteni nem tudjuk. Szükség esetén igyekszünk lehetőséget teremteni arra, hogy a hiányzó csoporttag online be tudjon kapcsolódni az órába, akkor is, ha az személyesen kerül megtartásra. 

Az autogén tréning relaxációs tanfolyam ára 60.000 Ft és semmilyen rejtett költséget nem foglal magába. A befizetett összegről minden esetben számla kerül kiállításra. 

A csoportjaink indulásakor garantáljuk, hogy a tanfolyam kis létszámú (maximum 8 fős) csoportokban kerül megtartásra.  

A csoportvezető fenntartja magának a jogot arra, hogy elegendő számú jelentkező hiánya esetén, ne indítsa el a tanfolyamot. Ilyen esetben a már befizetett előlegek visszautalásra kerülnek. 

Jelen ÁSZF legutóbbi változata 2022. 09. 24-én jelent meg. 

A szerző fenntartja magának a jogot arra, hogy szükség esetén módosítsa az Általános Szerződési Feltételeket. Ezzel vállalja azt, hogy az érintetteket minél hamarabb értesíti a bekövetkező változásokról.

Iratkozz fel az Életfűszerező Hírlevél listájára és értesülj elsőként az újdonságokról.

Már több, mint 100 feliratkozó kapja kézhez hétfő reggelenként az Életfűszerező legfrissebb cikkét tartalmazó levelet. Csatlakozz te is!

A feliratkozással kijelented, hogy elolvastad és megértetted az adatvédelmi szabályzatot.