testi-lelki egyensúly

Általános Szerződési Feltételek

EGYÉNI PSZICHOLÓGIAI TANÁCSADÁS

A pszichológiai tanácsadás célja, hogy a kliens által hozott probléma, kérdés feltérképezésre kerüljön és a kliens ezzel kapcsolatos megküzdése javuljon. 

A tanácsadás első interjúval kezdődik, ami általában az első két alkalmat (szükség esetén a harmadikat is) veszi igénybe. Az első interjú után sor kerül a fókusz meghatározására és a célok kijelölésére, ami a kliens aktív részvételével zajlik. Mindezek mellett megállapításra kerül a tanácsadás szükséges alkalmainak hozzávetőleges száma is. 

Az ülések hossza 45 perc, melyekre hetente kerül sor. A tanácsadási folyamat minőségének megőrzése érdekében kérjük, pontosan érkezzen a megbeszélt időpontra; késés esetén nem áll módunkban tovább tartani az ülést. 

Az ülések előre egyeztetett időpontban kerülnek megtartásra. Amennyiben a megbeszélt időpontra mégsem tud eljönni, kérjük a lehető leghamarabb jelezze a fenti elérhetőségek valamelyikén. Abban az esetben, ha a lemondást csak az előző naptári napon jelzi vagy egyáltalán nem jelzi, az ülés megtartottnak minősül és kiszámlázásra kerül. 

Amennyiben fertőző betegség gyanúja merül fel, kérjük ne jelenjen meg személyesen a tanácsadáson! Ha az egészségi állapota lehetővé teszi, online formában megtartható az ülés.

A pszichológiai tanácsadás díja ülésenként 12.000 Ft, melynek kiegyenlítése az ülés után történik készpénzzel. A megtartott ülésekről a hónap végén számla kerül kiállításra. 

Az ülések során elhangzott információk a pszichológusokra vonatkozó titoktartás hatálya alá tartoznak, egészen addig, amíg ön- vagy közveszélyesség gyanúja nem áll fenn. 

A pszichológiai tanácsadást szupervízió alatt végzem, szupervízorom Sántha Judit klinikai szakpszichológus. 

Iratkozz fel az Életfűszerező Hírlevél listájára és értesülj elsőként az újdonságokról.

A feliratkozással kijelented, hogy elolvastad és megértetted az adatvédelmi szabályzatot.