nyiss ablakot a lelkedre

Az Életfűszerezőről

életfűszerező

Az Életfűszerező egy egyszerű blognak indult, majd 2019-ben megszületett a központi témája: a mentális egészségfejlesztés népszerűsítése. Ebben az évben a cikkek mellett elindult a podcast csatorna is, ami jelentős hallgatótáborra tett szert. 2021 novemberétől kezdve megjelent az egyéni pszichológiai tanácsadás, mint szolgáltatás az Életfűszerező profiljában, 2022 tavaszától pedig autogén tréning tanfolyamok is indulnak.

A kezdetektől fogva egyedül menedzselek mindent az Életfűszerezővel kapcsolatban, legyen az cikkírás, tartalomkészítés a közösségi média felületekre, weboldal tervezés, podcast vágás, kapcsolattartás, fejlesztési ötletek és természetesen maga a pszichológusi munka. Valójában viszont egy álmom válna valóra, ha az Életfűszerező nemcsak én lennék, hanem egy teljes csapat, akik elkötelezettek a pszichológiai ismeretterjesztés és a mentális egészségfejlesztés iránt. Éppen ezért keresek csapattagokat, akik szeretnének az Életfűszerező tagja lenni és akik ugyanannyira lelkesek tudnak lenni iránta, akárcsak én. Talán épp te vagy az egyik?

Téged várlak, ha

 • ismered az Életfűszerezőt és magadénak érzed a szemléletmódját
 • jártas vagy a pszichológiában (akár szakmabeliként vagy még csak hallgatóként, akár lelkes laikusként) és folyamatosan bővíted a tudásod
 • értesz az alábbi területek legalább valamelyikéhez és szívesen is csinálod:
  • cikkírás
  • közösségi média tartalomkészítés
  • podcast tervezés, felvétel, szerkesztés, publikálás
  • videó tervezés, felvétel, szerkesztés, publikálás
  • új ötletek kitalálása, megtervezése, megvalósítása
 • van időd és energiád rá (nincs elvárás a teljesítményben, annyit vállalsz, amennyit szeretnél, akkor, amikor szeretnéd, csak az a kérés, hogy amit elvállaltál, legyen kész időre)
 • nem bánod, ha kezdetben ezt önkéntesen csinálod (akárcsak én magam) és hajlandó vagy azon dolgozni, hogy hamarosan anyagilag is megérje a belefektetett munka

Miért éri meg csatlakoznod?

 • (Leendő) Pszichológusként vagy a mentálhigiéné területén dolgozó szakemberként több potenciális klienshez juthatsz el és tartalmaiddal hitelessé válhatsz a leendő klienseid előtt.
 • Kommunikáció és média, business és marketing, grafika és tervezés területek (leendő) szakembereként próbára teheted magad, tapasztalatot gyűjthetsz és közben gyarapíthatod a pszichológiai tudásodat is.
 • Lelkes laikusként tanulhatsz a pszichológiáról és saját magadról.
 • Azzal a tudattal fekhetsz le esténként aludni, hogy hozzájárultál a magyar emberek mentális egészségének fejlesztéséhez.
 • Szakmai tapasztalatot gyűjthetsz, ami jól mutat majd az önéletrajzodban.

Amennyiben úgy érzed, tudnál értéket adni és szeretnél is, vedd fel velem a kapcsolatot az eletfuszerezo@gmail.com címen és egyeztessünk a részletekről. Nyitott vagyok a Te ötleteidre is, azon fogunk dolgozni, hogy a lehető legjobb legyen a közös munka.

Iratkozz fel az Életfűszerező Hírlevél listájára!

Már több, mint 150 feliratkozó kapja kézhez hetente az Életfűszerező privát hírlevelét. Csatlakozz te is és értesülj elsőként az újdonságokról, cikkekről és "less be" a terápiás ülésekre!

A feliratkozással kijelented, hogy megismerted és elfogadod az adatvédelmi tájékoztatót.

Ne bízd a szerencsére a pszichológusod megtalálását!

Pszichológushoz szeretnél fordulni, de megrémít a számtalan szakember lehetősége és a furcsa kifejezések, amiket a bemutatkozásukban olvasol? Nem tudod mitől lesz valaki jó szakember? Fogalmad sincs, hogy pszichiáterre, pszichológusra, analitikusra vagy kognitív terapeutára lenne szükséged?

Garantáltan jó pszichológust ajánlani nem tudok, de azt garantálom, hogy miután elolvasod ezt az e-bookot, minden információd meglesz ahhoz, hogy megtaláld a neked megfelelő szakembert.

Töltsd le az INGYENES útmutatót a Neked legjobb szakember megtalálásához!

Kijelentem, hogy elolvastam és megértettem az adatvédelmi szabályzatot. *

Csak értékes leveleket küldünk, spam-et sosem. Olvasd el az adatvédelmi tájékoztatónkat.