testi-lelki egyensúly

EGYÉNI TANÁCSADÁS

Az egyéni tanácsadás során alaposan körüljárjuk a kliens problémáját. Azonban a nevével ellentétben nem tanácsot, nem egy kész megoldást adok, hanem a klienssel közösen dolgozzuk ki a megfelelő megoldást.

Az üléseken többféle technikával dolgozom, mindig a kliens igényeire szabottan. Gyakran alkalmazok relaxációs technikákat, kognitív elemeket, illetve hangsúlyt fektetek a testérzetek megfigyelésére is.

 

Az alábbi területeken tudok segítséget nyújtani

ÖNISMERET

Önmagunk megismerése nélkülözhetetlen az egészséges, kiegyensúlyozott élet megteremtéséhez.

STRESSZKEZELÉS

Az életünk során megszámlálhatatlanul sok stresszornak vagyunk kitéve, amiket ha nem tanulunk meg adaptívan kezelni, az egészségünk rovására mehet.

ÉRZELEMSZABÁLYOZÁSI NEHÉZSÉGEK

Az érzelmeink megtapasztalása fontos része az életünknek, de meg kell tanulnunk őket helyén kezelni, hogy ne uraljanak minket.

ÉLETVEZETÉSI NEHÉZSÉGEK

Mindenkinek az életében történnek elakadások és mindannyian hozunk olyan döntéseket, amiket később megbánunk. Ha azonban megrekedünk vagy ugyanolyan helyzetekben találjuk magunkat újra és újra, érdemes segítséget kérnünk.

MEGTERHELŐ ÉLETHELYZET

Egy betegség, egy egy kudarc, egy szakítás sokszor feldolgozhatatlannak tűnik egyedül. Azonban nem is kell magunkban szenvedni, merjünk segítséget kérni.

PÁLYAVÁLASZTÁS

Tizenévesen életünk legnagyobb és sokszor legnehezebb döntésének tűnik a jövőbeni hivatásunk kiválasztása. Fontos, hogy segítséget kérjünk, ha úgy érezzük, nem boldogulunk egyedül.

KIÉGÉS

A szükségleteink folyamatos elhanyagolása és az állandó másokra figyelés, illetve a túlzott leterheltség kiégéshez vezethet. Ha el akarjuk kerülni a súlyos pszichés és szomatikus problémákat, fontos megfelelő segítséget kérni.

KAPCSOLATI PROBLÉMÁK

A másokkal való interakció sokszor nehézkes és gyakran fakadnak problémák kommunikációs hiányosságokból, határok nem megfelelő meghúzásából, a másik vagy éppen a saját igényeink figyelembe nem vételéből. Azonban ezek a nehézségek leküzdhetők, így harmonikus és őszinte kapcsolatokat teremthetünk.

GYAKORI KÉRDÉSEK

Az oldal alján található form-on keresztül tud bejelentkezni. A jelentkezés beérkezése után időpontot egyeztetünk egy első interjúra. Az első interjú során meghallgatom a problémáját, illetve lehetősége van mesélni az életéről. Továbbá ismertetem a tanácsadás kereteit, illetve meghatározzuk a közös munka célját. Amennyiben szimpatikusak vagyunk egymásnak és esélyt adunk a közös munkának, egyeztetjük a következő alkalom időpontját.

Az Elég jó hely pszichológiai tanácsadó központban dolgozom Budapesten, a rendelőnk pedig XVI. kerületben van a Hunyadvár u. 56. szám alatt. 

A 24 órával korábban lemondott ülést meg tudjuk tartani egy alkalmasabb időpontban, azonban a 24 órán belül lemondott alkalmak ára kiszámlázásra kerül.

Ha semmiképpen nem oldható meg a személyes találkozás, lehetősége van online találkozásokra. Ezt kérem, jelezze a bejelentkezéskor.

A tanácsadás díja alkalmanként 12.000 Ft, mely az ülés végén kerül kiegyenlítésre. 

BEJELENTKEZÉS

A tanácsadásra az eletfuszerezo@gmail.com e-mail címen keresztül tud bejelentkezni a neve és telefonszáma megadásával, illetve a problémája rövid leírásával. 

Your cart is currently empty.