testi-lelki egyensúly

rólam

Horváth Annaréka vagyok, pszichológus és autogén tréning gyakorlatvezető.

Gyermekkoromtól kezdve foglalkoztat az emberi agy működése, a viselkedések “miértje” és az érzelmek megélése. Az ehhez társuló segíteni vágyással együtt nem is volt kérdés, hogy biztosan pszichológus legyek-e. 

A pszichológián belül szívügyem a stressz, a szorongás, a hozzájuk kapcsolódó betegségek és természetesen az adaptív kezelésük.

Az Életfűszerezőt azért alapítottam meg, hogy minél több ember szert tehessen egy alap pszichológiai tudásra, aminek segítségével megértheti, hogy miért érez és viselkedik úgy, ahogy, miért jutnak eszébe mindig ugyanazok a korlátozó gondolatok és hogyan szabadulhat meg tőlük. Szeretném ha az emberek kapcsolódni tudnának saját magukhoz, hogy megteremtsék a saját harmóniájukat.

Amikor nem tartalmat készítek az Életfűszerezőre, akkor egyéni tanácsadást tartok vagy autogén tréninget oktatok.

IMG_8365

ALAPELVEIM

2019-2021 pszichológia mesterszak (okleveles pszichológus), Károli Gáspár Református Egyetem

2020-2021 autogén tréning módszerspecifikus képzés (autogén tréning gyakorlatvezető), Magyar Relaxációs és Szimbólumterápiás Egyesület (kiképző: dr. Szombathelyi Éva)

2016-2019 pszichológia alapszak (viselkedéselemző), Károli Gáspár Református Egyetem

Egyéni pszichológiai tanácsadásokat tartok, autogén tréning relaxációt oktatok és iskolapszichológusként dolgozom Budapesten. 
Szabadidőmben az Életfűszerező Podcast csatornát vezetem, illetve a hozzá tartozó instagram oldalt

Egész életünk arról szól, hogy megtaláljuk azt, ami értelmet ad neki. Minden lépésünket annak fényében tesszük meg, hogy közelebb kerüljünk a hőn áhított boldogsághoz. 

Azonban mindaddig, amíg nem vagyunk tisztában saját magunkkal, amíg nem ismerjük meg önmagunkat és nem alakítunk ki egyfajta belső harmóniát, nem tudunk közelebb kerülni a kiteljesedéshez. 

Ebben tudok a segítségére lenni, hogy ne egy külső forrástól remélje a boldogság érkezését, hanem megtalálja magában a belső erőt és harmóniát, amivel meg tudja valósítani az álmát.

Szolgáltatásaim

Iratkozz fel az Életfűszerező Hírlevél listájára és értesülj elsőként az újdonságokról.

A feliratkozással kijelented, hogy elolvastad és megértetted az adatvédelmi szabályzatot.